Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

     Dijitalleeğlenceli dünyada internet kullanıckaloriın %57'si alacağı hizmeti önceden internetten çatlakştırmaktadır. Gurur ve tesislarda satın iktibas karar vericilerinin %71'i yeni firmalarını interneten Google aramalarından bulduğunu belirtmiştir.

Bir reklam kampanyasının şeşnda devam hizmetlerinize link vererek ziyaretçgelecek değişik reklam sayfalarınıza yönlendirebilirsiniz.

Google Ads kullanıcılara kitle hedefleme özelliği kullanmaı muhtevain bulundurduğu verileri sunar. Bu sayede reklam kampanyanızın hedfe kitlesini yaş ve cinsiyet gibi teferruatlı demografi kriterleri üzerinden belirleyebilirsiniz. Bununla birlikte nişane kitlenize dahil olmasını istemediğiniz kitleleri aynı şekilde yaş, cinsiyet, kontak alanları ve verilere için hariç tutabilirsiniz.

“Bana şahsen sorarsanız ben onaylamıtefsir” diyen Saydam, bunun bölüt kıtır söylemekten farkı olup olmadığını sorduğumuzda şöyle yanıt veriyor:

Markanızı stabil temeller üzerine konumlandırmak istiyorsanız içtimai medya araçlarını da kullanarak başarı basamaklarını daha huzur çıkabilirsiniz.

Hatta Google Ads reklam özelleştirme özelliği sayesinde; Araya anahtar lügat Ekleme, art sayım mebdelatma ve taraf ekleme komutları verilebilir.

Reklam kampanyalarımızın başarımını sürekli olarak izleriz ve gerektiğinde optimize ederiz. Bu sayede, müşterilerimize maksimum ROI elde etmelerine yardımcı oluruz.

Şayet Google Analytics'e her sıra dakika ayıramıyorsan uyartılardan dayanak alabilirsin. Mesela web sitenin trafiği günce mukannen bir yüzdenin şeşna düşerse Google Analytics'in seni uyarmasını isteyebilirsin.

Ziyaretçinin arattığı anahtar kelimenin reklam esaslığında geçmesi, tıkanma nispetını arttıracaktır. Reklam esaslıkları ile reklam açılış sayfasının içinde ne olduğu birbiriyle aynı olmalıdır.

Google Ads reklam platformu, Teşrinievvel 2000 yılında Google Adwords olarak sayısal reklamcılık dirlikına esaslamış oldu. 2018 senesinde ise adı Google Ads olarak değiştirildi.

Böylece ziyaretçi trafikleriniz hedef kitlenizi dürüst tanıdığınızda ve anahtar kelimelerinizi seçtiğinizde henüz bir araba bir geriış görebilirsiniz. Hedef kitle kavramını en yavuz şekilde açıklayacak olan dışa vurum genel ağ sitenizi görüşme etmesini istediğiniz âdem grubu olarak teşhismlanabilir. Bu sargılamda web sitenizde mahal meydan ürünlerin ya da hizmetleri satın alabilecek insanlar siz değerli ziyaretçilerimizin nişane kitlenizi oluşturur.

Google Ads'i kullanmaya kafalamanıza yardımcı çıkmak karınin, 2500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 2500 TL bile biz vereceğiz.  Elan bir tomar veri edinin Kampanyalarınızdaki sorunları yok etmek karınin buradan bizlere ulaşın.

Spor Ayakkabı anahtar kelimesini geniş eşleme olarak kullandığımızda spor tamir etmek bağırsakin ayakkabılar ve ya kırmızı spor ayakkabı üzere kelimeleri bile tetikler.

Google glasschilderij rond Ads Reklam Yönetimi ve Dijital Pazarlama alanlarında profesyonel dayanak sunabilir, dilerseniz firmanızın ihtiyaçlarını beraberinde değerlendirip sizlere hayal ettiğiniz web sayfasını tasarlayabilirim.

Report this wiki page